Investering

Wat kost dat?

Voordat je een traject start wil je natuurlijk eerst weten wat voor prijskaartje daaraan hangt. Omdat ieder persoon en ieder traject ontzettend persoonlijk is, is dit lastig te voorspellen. Wat we je nu alvast kunnen vertellen is het volgende:

 

Voor niets gaat de zon op, maar ook de telefoon over. Daarom is het eerste telefoongesprek altijd vrijblijvend. Tijdens deze korte intake bespreken we waar je mee zit, en zoeken we uit of jij bij Mindability aan het juiste adres bent.

 

Kunnen wij je helpen? Dan zien we je graag terug voor een persoonlijke intake van zo’n anderhalf uur. Hierin gaan we dieper in op waar je staat en waar je naar toe wilt. Na het gesprek wordt er een persoonlijk plan van aanpak opgesteld waarna jij stappen kunt gaan maken. De kosten voor dit gesprek en het plan van aanpak bedragen €199 (deze kosten worden niet vergoed door je zorgverzekering). Vanaf dat moment is het maatwerk.

Om je een idee te geven:

De meeste van onze professionals kosten rond de 100 euro per sessie van één tot anderhalf uur.

 

Een aantal van deze sessies worden deels vergoed en vallen onder alternatieve therapie. De meeste aanvullende zorgverzekeringen vergoeden namelijk tussen de 30 en 50 euro per sessie.

 

Ga je aan de slag met een gecertificeerde GZ-psycholoog? Deze sessie worden ook met een basispakket (deels) vergoed. Afhankelijk van de voorwaarden van jouw verzekeraar krijg je 70 tot 100% van het bedrag terug.

 

Wanneer je aan de slag gaat met een (loopbaan)coach, een klinisch psycholoog / A&O psycholoog, komen deze sessies niet in aanmerking voor een vergoeding bij de zorgverzekering.

 

Hoe het complete plaatje er voor jou uit ziet, kunnen we bespreken naar aanleiding van jouw persoonlijke plan van aanpak.